Новинки продукції

Thuja occidentalis “Smaragd”

Thuja occidentalis (Туя західна) ...

Taxus baccata "Robusta"

Taxus baccata (Тис ягідний) “F...

Pinus mugo "Winter Gold"

Pinus mugo (Сосна гірська) “W...

Picea abies Nidiformis”

Picea abies (ялинка звичайна ...

Прайс

Malus (Яблуня) Royalty повільно ростуче компактне дерево з прямою конічною кроною до 6м висоти. Листя смарагдово-червоні. Квіти темно-червоні багато численні, з’являються до появи листя. Плоди темно-червоні.

100

Morus alba (Шовковиця біла) “Pendula” невисоке дерево з парасолько подібною густою кроною.Висота регулюється. Крона діаметром 3м.Листя велике,серцевидне,зелене. Рекомендовано для маленьких садів.

350

Prunus cerasifera (Слива) “Pissardii” невелике дерево з овальною кроною, досягає 5м висоти і 3 м ширини. Листя темно-багряні, не міняють забарвлення протягом усього сезону. Рекомендовано у вигляді шпалер та стриженим живоплотом.

100-150

Prunus serrulata (Черемха-Сакура) “Kiku-shidare-zakura” невелике дерево з плакучими гілками,досягає 5м висоти і 4м ширини, листя зелене, восени жовто-помаранчеві. Квіти махрові, розові, діаметр 6см, цвітіння дуже насичене. Рекомендовано для рокаріїв.

350

Rhus tuphina (Сумах оцтовий) невелике дерево з кулястою кроною і екзотичним зовнішнім виглядом. Листя складні, досягають 50см. Восени насичуються в яскраво-червоний колір. На кінцях гілок багряні червоні суцвіття.

30-50-100-150

Robinia margaretta (Рубінія) “Casque Rouge” невелике дерево 7-12м, 5-6м ширини. Крона овальна із звисаючими молодими гілками. Квіти декоративні пурпурно-червоні довжиною 15см з ніжним ароматом. Рекомендовано для міського озелення та садів.

250

Salix (Верба Матсудана) “Erythoroflexuosa” низьке повільно ростуче дерево з густою кулястою кроною, у 20 років досягає 4м. Потребує щорічної обрізки крони.

120

Sorbus aucuparia (Горобина звичайна) “Pendula” дерево з плакучими гілками. Висота залежить від штамба.Використовується як солітер.

250-350

Acer palmatum (Клен пальмолистний) “Atropurpureum” кущ або невелике деревце до 3м висоти. Віялоподібні розсічені листки темно-червоного кольору.

250

 

Acer palmatum (Клен пальмолистний) “Dissectum Nigrum” карликовий кущ з вигнутими в дугу гілками, висота 1.5м, ширина 3м.

100-200-300-450

Berberis Ottawensis (Барбарис оттавський) “Silver Miles” високий колючий кущ, висота і ширина 3м. Рекомендовано для парків і садів.

30

Berberis Thunbergii (Барбарис Тунгерба) колючий кущ куполовидної форми, досягає 1.5-2м. Зелене листя восени забарвлюється в пурпурно помаранчевий колір. Жовті квіти появляються у травні. Ягідки червоні.

45

Berberis Thunbergii (Барбарис Тунгерба) “Admiration” повільно ростучий карликовий кущ кулястої форми, досягає 0.5м висоти. Квіти жовті у травні. Рекомендовано в квітниках,рокаріях, в якості бордюрів,на альпійських гірках.

55

Berberis Thunbergii (Барбарис Тунгерба) “Atropurpurea Nana” карликовий колючий кущ з компактною кулястою кроною. Висота до 0.6м, ширина 1м. Листя темно-пурпурні,восени забарвлюються у червоний колір. Рекомендовано для рабаток, міксбортерів, кам’янистих садів.

30

Berberis Thunbergii (Барбарис Тунгерба)”Aurea” густий колючий кущ з яскраво жовтими листями,досягає висоти 1-1.2м. Найбільш ефектне забарвлення досягається в напівтіні. Ідеальний для колористичних композицій і низьких живоплотів.

30

Berberis Thunbergii (Барбарис Тунгерба) “Rose Glow” колючий кущ.Пурпурні листя з білими і сирими плямами. Рекомендовано для живоплоту,шпалер,кольорових композицій.

55

Buddleja davidii (Будлея Давида) “Lle de France” квітучий кущ з гілками до2-2.5м висоти. Квіти фіолетові з медовим ароматом, зібрані в ефектні суцвіття довжиною до 70см. Період цвітіння з червня до осені. Рекомендовано щорічна обрізка-це збільшує об’єм і розмір квітів. Buddleja davidii (Будлея Давида) “White Profucion” кущ висотою 3 м, білі квіти на кінцях гілок довжиною 30-50см приваблюють своїх ароматом метеликів. Цвітіння липень-жовтень. Рекомендовано щорічна обрізка

40

 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Розсилка

Введіть сою email адресу, щоб підписатись на нашу розсилку:

Ми беремо на себе відповідальність не допустити розголошення Вашої інфо.

Популярні

Thuja occidentalis “Smaragd”

Thuja occidentalis (Туя західна)...

Taxus baccata "Robusta"

Taxus baccata (Тис ягідний) “...